Menu
Your Cart

Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух

Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух
Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух
Hot -8 %
Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух
Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух
Mi Air Purifier 4 Пречиствател на въздух
399.00лв.
435.00лв.
без ДДС: 332.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • Model: Xiaomi Smart Air Purifier 4
  • Тегло с опаковка: 6.50kg
  • SKU: 12164
Видяно: 43223

Характеристики

Нов дизайн
Основна разлика в дизайна на MI Air Purifier 4 спрямо по - старите модели е, че горната решетка над разпръскващия вентилатор може да се отваря, което позволява почистване на целия въздуховод до филтъра.
Бутоните за контрол вече се намират върху самия тъч скрийн.

Йонизация
Нова функция в четвъртата генерация пречистватели е йонизиране на въздуха с отрицателни йони. Тази функция може да бъде включена през Mi Home приложението.


Функции
Чрез 360-градусово засмукване от всички страни, въздухът преминава през филтъра и после излиза през горната част на уреда.
Уредът работи с различни режими на работа, които може да се променят по избор. Автоматичният режим определя скоростта на вентилатора в зависимост от замърсеността на въздуха.

Площ
Mi Air Purifier 4 е най ефективен на площ между 28м2 до максимум 48м2 (Изчисленията са направени когато продуктът е поставен в центъра на помещението. Ако е поставено в края, ефективното покритие спада с до 30% освен ако не се използва турбо режим.)

Филтри
Mi Air Purifier 4 и Mi Air Purifier 4 Pro не са съвместими с предишните филтри за пречистватели от първо, второ и трето поколение. Новите филтри за тези модели имат добавен активен въглен в най-вътрешната си част, благодарение на който се неутрализират изключително силни и вредни миризми като формалдехид и други. Новите филтри имат и по-добро антибактериално и антивирусно покритие, които неутрализират и спират разпространението на много познати вируси и бактерии.


Управление
Mi Air Purifier 4 работи чрез Mi Home приложението, където могат да бъдат включени в различни автоматизации и сценарии на умен дом. Могат да бъдат контролирани чрез OK Google и Amazon Alexa.

Спецификации

Име на продукта: Xiaomi Smart Air Purifier 4
Модел на продукта №: AC-M16-SC
Размери на продукта: 250х250х555мм
Нето тегло на продукта: прибл. 5,6 кг
Ефективна площ на покритие: 28-48m²
Шум: ≤64dB(A)
PM CADR: 400m³/h
Ефективност на пречистване на частици: Висока
Съдържание на пакета:
Xiaomi Smart Air Purifier 4 x1
Филтър x1
Ръководство за потребителя x1
Захранващ кабел x1Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър