Menu
Your Cart

За нас

С разширяването на нашето порт фолио от производители на смарт техника и аксесоари, които предлагаме на българския пазар, се роди и нашия нов бранд XBORN.

Познатият Ви от 2015 година онлайн магазин xiaomishop.bg с оглед на многото продукти, които предлага, вече е с ново име XBORN.BG, а името на компанията ни се промени на “ЕксБорн България” ООД.

XBORN.bg е нашият нов онлайн маркет, в който може да намерите богата гама от продукти на производители на смарт техника и аксесоари. Радваме се да приветстваме всички наши предишни клиенти от www.xiaomishop.bg , които ни се довериха през годините. 

“ЕксБорн България” ООД предлага на българския пазар  продукти на известни със своята иновативност производители на смарт техника и аксесоари - Xiaomi, Blackview, Oukitel, Roidmi, Roborock, Nillkin и други.

От 2015г.  компанията ни стартира с името “Ксиаоми България” ООД и беше първата, която проправи път на брандовете Xaiomi, Redmi, Poco, Roborock и Blackview на българския пазар. 

Ние първи запознахме българските потребители с продуктите на Xiaomi и в продължение на вече 10 години постепенно допълваме нашето портфолио с още иновативни смарт продукти на водещи в бранша си производители, като на част от тях станахме и официално представителство за страната ни. 

Nillkin е водещ производител на аксесоари и периферия за смарт телефони и таблети. Той ни се довери още през 2016 година и ни сертифицира за свой представител, което ни позволява да предлагаме техните продукти на българския и румънския пазар на изключително конкурентни цени. Продуктите на Nillkin са известни със своето изключително високо качество и иновативност без изменеие през годините. Тях можете да намерите също и в нашите специализирани онлайн магазини www.nillkin.bg и www.nillkin.ro.

Blackview е производител на смарт телефони и таблети, PC, часовници и други смарт устройства, като е специализиран и доказал се като много добър най - вече в производството на такива с IP68 сертификация (водо и прахоустойчивост) и удароусилен корпус. Това е другият бранд, с който  “Ксиаоми България” ООД запозна потребителя и наложи на българския пазар. С продуктите на Blackview ние станахме доставчици и партньори на много компании, сред които HAPPY, Lukanet, Microinvest, ASP, Spagetti Kitchen, KFC, Ribs&Sticks, ДПУСЯ и много други. Изключително и само за продуктите на Blackview направихме специализиран онлайн магазин www.blackview.bg. Там може да намерите и богата гама от резервни части за моделите телефони и таблети, а освен това ние поддържаме гаранционен и извънгаранционен сервиз за бранда.

Oukitel e конкурентен на Blackview производител на смарт телефони и таблети с IP68 сертификация (водо и прахоустойчивост) и удароусилен корпус. Брандът предлагаме от 2 години насам, но от 2024г. , подписахме споразумение да станем негов представител и основен дистрибутор и сервиз за България. Очаквайте много нови продукти от този бранд в нашия сайт на изключително конкурентни цени.

Roidmi  е производител на вертикални прахосмукачки и прахосмукачки - роботи, част от групата на Xiaomi Group. Съвсем скоро предстои да подпишем договор за официално представителство и сервиз за бранда в България. Може да предложим преференциални дистрибуторски и крайно клиентски цени на гамата с продукти с марка Roidmi.

През 2022г. с оглед да отговорим на нуждите на нашите клиенти, компанията ни става водещ вносител на оригинални и съвместими консумативи, аксесоари и резервни части за роботи - прахосмукачки от марките Roborock, Xiaomi, Dreame, Roidmi, Viomi, iRobot, iLife, Cecotec Conga и др.  Освен в сайта ни www.xborn.bg (xiaomishop.bg) консумативите за роботи предлагаме и в още 3 онлайн магазина съответно за българския ( www.vacuumparts.bg ), румънския (www.vacuum-parts.ro)  и гръцкия ( www.vacuum-parts.gr ) пазар.

През 2023г., за да отговорим  на голямото търсене и нужда от клиентите отвори и нашия сервиз за извънгаранционно обслужване на роботи - прахосмукачки. Вече работим в партньорство с голяма част от сервизите и дистрибуторите на прахосмукачките - роботи на Xiaomi в страната.


Благодарим на всички наши клиенти за доверието през годините!