Menu
Your Cart

DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена

DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена
DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена
-28 %
DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена
DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена
DR.BEI GY1 Електрическа четка за зъби червена
36.00лв.
50.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Model: Sonic toothbrush DR.BEI GY1 red
  • Тегло с опаковка: 0.30kg
  • SKU: 12087
Видяно: 2084

Характерстики

  • Мощен мотор в комбинация с мека четка - DR.BEI звуковата електрическа четка за зъби е специализирана в технологията за микроциркулация на звукови вълни произведени от звуковия мотор GMSoft. Четката дълбоко почиства зъбите ви с мощни 18000 звукови изчетквания в минута, като силнатта и ефективна вибрация разтваря ефективно дълбоките зъбни замърсявания. Обновената технология с ниско ниво на шум на меката електрическа четка за зъби, произвежда по-малко от 60 dB звук, което носи приятно чувство при миене на зъбите.
  • Дълготрайна употреба и мека четка - тази мека електрическа четка за зъби е оборудвана с батерия с голям капацитет и технология за бързо зареждане, която осигурява 30 дни използване след 4 часа зареждане. 1000mAh висококачествена литиева батерия прави живота на батерията по-дълъг. Четката има DuPont меки найлонови власинки, които имат добра еластичност и масажират чувствителните венци, а върховете на косъмчетата са с ширина 0,01 мм и достигат до труднодостъпни места, имат антибактериални свойства и почистват добре зъбите и венците.
  • Технология за автоматично отмерване на времето на четкане - Паузите през 30 секунди, които прави четката за зъби по време на четкането, ви напомнят да сменяте зоните на почистване в устната ви кухина, за да почистите добре навсякъде. 2-минутното автоматично спиране контролира времето за миене и помога да развиете добър навик за миене, да подобрите ефективността на почистването и нивата на оралното здраве.
  • Елегантен дизайн и водоустойчив рейтинг IPX7 - уникалната дръжка на четката с форма на диамант спомага венците и космите да образуват по естествен начин ъгъл от 45 градуса, за да се постигне дълбоко почистване и да се подобри ефектът на четкането, който се нарича Bass Method и е препоръчван от зъболекарите. Водоустойчивостта на тази електрическа четка за зъби е с рейтинг IPX7, което позволява цялата четка да може да се изплакне с вода след  използване.
  •  Три режима на четкане - меката електрическа четка за зъби поддържа три интелигентни режима на миене, които можете да промените с натискане на бутона. Първият режим на почистване ще ви помогне ефективно да се отървете от плаката. Следващият режим е подходящ за чувствителни зъби и масажира венците ви. Третият режим избелва зъбите ви за снежнобяла усмивка.

Спецификации:

Бранд: Dr.Bei
Модел: GY1
Честота на вибрациите: Sonic вибрации - 18000 пъти / мин
Мотор: GMSoft Sonic Motor
Водоустойчивост: IPX7 (четката се измива с цялото тяло, без да се потапя във вода)
Напрежение: 3.7V
Мощност: 1.2 W
Ниво на шум: 60dB
Размери на продукта: 20.50 х 20.70 x 2.20 см
Време на живот: до 30 дни (зависи от избрания режим и времето за четкане)
Време за зареждане: до 4 часа
Тип зареждане: чрез Micro USB кабел
Волтаж: 5V 0.2A
Съдържание на комплекта: 1 x Xiaomi DR.BEI GY1 Sonic toothbrush, 1 x Regular brush (Четка е предназначена за ежедневна употреба), 1 x Soft brush(Чувствителната мека четка е подходяща за грижа за чувствителни зъби), 1 x Micro USB кабел за зареждане, 1 x Ръководство











Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър