Menu
Your Cart

Xiaomi Robot Vacuum X20 +

Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Ново
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
Xiaomi Robot Vacuum X20 +
930.00лв.
без ДДС: 775.00лв.
 • Наличност: В наличност
 • Model: Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus
 • Тегло с опаковка: 13.00kg
Видяно: 136

Роботизирана прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20+

Прахосмукачка-робот Xiaomi X20+ - чисто нов връх на технологията, който ще надмине очакванията ви. Със своята усъвършенствана базова станция, висока производителност при прахосмукиране и миене, умело избягване на препятствия и интелигентно взаимодействие, тя може да отговори с лекота на всички ваши нужди за почистване на подове. Време е да се насладите на безгрижен живот.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА СЪС СУПЕР ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ОТ 4 Л
  Резервоарът за вода със супер голям капацитет от 4 л елиминира необходимостта от често зареждане, като ви осигурява по-голямо удобство. Напълненият резервоар за вода е достатъчен за измиване на до 280 м2. • ПОДВИЖНА ТАВА ЗА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ
  Тавата за почистване може да се извади от основата за лесна поддръжка. Можете също така да използвате функцията „Self Cleaning Station“ (станция за самопочистване) чрез приложението Xiaomi Home/Mi Home, която автоматично източва водата от подложката в хода на почистването. •  ИЗБЯГВА ПРЕПЯТСТВИЯТА ПЪРГАВО КАТО КОТКА.
  Прахосмукачката е оборудвана със системата за избягване на препятствия  S-Cross™, която може да открива ниски препятствия и да ги избягва с широкоъгълно възприятие дори при слаба осветеност. • ЛАЗЕРНАТА НАВИГАЦИЯ LDS СЪЗДАВА 360° СКАНИРАНЕ НА ЦЯЛАТА КЪЩА ЗА ИНТЕЛИГЕНТНО ПЛАНИРАНО ПОЧИСТВАНЕ
  Лазерната навигационна система LDS създава точно 360° сканиране на вътрешната среда и бързо изгражда подробен план на къщата. Благодарение на интелигентното планиране маршрутът на почистване се оптимизира за високо ефективно и цялостно почистване. • ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ И ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ПОЧИСТВАНЕТО С ПРИЛОЖЕНИЕТО XIAOMI HOME/MI HOME
  Дори когато отсъствате от дома, можете да го управлявате дистанционно. С едно натискане на приложението Xiaomi Home/Mi Home му кажете да почисти подовете в хола, спалнята или кухнята ви и започнете да прахосмукирате и миете веднага.
 • ПОВДИГАНЕ НА МОПА
  Мопът се повдига интелигентно, когато сензорите на прахосмукачката индикират килим, за да предотврати вторично замърсяване.
СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размери: 350 x 350 x 97мм (робота) / 586×427×340мм (зарядната станция)
Тегло: 3.67 кг / 8.7 кг (зарядната станция)
Kартографиране:  S-Cross AI™ Advanced 3D система за разпознаване и избягване на препятствия
Сензори: IMU сензор за движение за откриване на състоянието на вакуумно движение на роботаDrop сензор, който предотвратява падане, Ultrasonic сензор за откриване на килими, LDS laser сензор за формиране на изображение,Л инеен лазерен сензор за откриване на малки препятствия, AI Сензор за визуална идентификация  за откриване на определени препятствия и мебели (няма възможности за разпознаване на атрибути на стая), Удължен сензор за ръбове за поддържане на постоянно разстояние от стената от 0–1,5 см, Сензор за повдигане на задвижващото колело - използва се за откриване дали задвижващото колело е над земята, Сензор за въздушно налягане.
Безжична свързаност: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Възможност за запаматяване на 5 карти
Максимално ниво на засмукване: 6000 Pa

Номинален вход: 220-240V~50/60Hz
Номинална мощност:
20V⎓1A
Мощност на станцията (по време на изпразване на прах);
1000W
Мощност 
на станцията (по време на почистване): 30W
Мощност 
на станцията (сушене на въздух + зареждане): 30W
Размер на резервоара станция – 4л.
Капацитет на батерията: 5200 mAh
Време на работа с едно зареждане: до 120 мин.
Номинално напрежение: 14.4 V  
Номинална мощност: 75W
Капацитет на катерене: 15 мм
Google Assistant и Alexa: Да


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър